Vario-Tube

Vario-Tube

FORAJ ARCUIT

Vario-Dock A este o soluţie patentată (bonturi protetice universale) care se aplică în implanturile conice şi permite o corecţie de ax de 25° în cazul punţilor.
Dacă poziţia axială nefavorabilă a implantului nu permite fixarea protezei cu şurub, acum devine posibilă şi disponibilă, folosind această soluţie.


Vario-Tube oferă posibilitatea de relocare a ieşirii de foraj, atât in cazul coroanelor, cât şi al punţilor, în toate direcţiile la 25° ,  de-a lungul ariei laterale a conului. Folosind arcuitul forajului se schimbă şi, astfel, gaura de intrare a şurubului se poate poziţiona pe suprafata orală sau ocluzală.
Avantajul Vario-Tube faţă de alte metode constă în reluarea  de materie mai puţină, permiţând astfel, o structură mai stabilă. Nu este necesară utilizarea suprastructurii, dar precizia angrenării se potriveşte perfect cu suprastructuri de fabrică. De asemenea, nu este nevoie de fixare cu ciment, evitându-se astfel neplăcerile provocate de reziduul de ciment.


Soluţia extinde posibilităţile de aplicare in cazul poziţiilor de implanturi.  Proteza poate să fie eliminată în orice moment, fărăa a exista riscul  deteriorării, chiar si după mulţi ani.

 

Mai multe

CHEITA VARIO-TUBE
BONTURI PROTETICE UNIVERSALE
ŞABLOANE DE TURNARE PENTRU CORECTAREA UNGHIULUI