Vario-Tube

AZ ÍVES FURAT

A Vario-Tube az Elsner System szabadalmazott megoldása amely, akár 25°-os tengely korrek-cióra alkalmas.

Amennyiben az implantátum kedvezőtlen tengelyállása nem teszi lehetővé, hogy a fogmű csavarral rögzüljön, ezen megoldás alkalmazásával mostantól ez elérhetővé válik.

Az Vario-Tube mind hidak mind koronák esetén a furat kilépési pontjának áthelyezésére nyújt lehetőséget, minden irányban, 25°-os kúppalást mentén. Alkalmazásával a furat ívét megváltoztatjuk, és így a csavarbemeneti nyílás orális vagy okkluzális felszínre helyezhető át.

Az Vario-Tube előnye más eljárásokkal szemben, hogy kevesebb anyagelvonással jár, így stabilabb szerkezetet tesz lehetővé. Nincs szükség felépítmény használatára, de illeszke-dési pontossága tökéletesen megegyezik a gyári felépítményekével. Nincs szükség továb-bá cementtel való rögzítésre, így elkerülhető-ek az íny alatti cementmaradványok kellemet-len mellékhatásai.

A megoldás alkalmazása kompromisszumos implantátum pozíciók esetében is kiterjeszti a csavarozott megoldások lehetőségeit és segítségével a fogmű bármikor roncsolásmentesen eltávolítható akár évek elteltével is.

További termékek

AZ UNIVERZÁLIS FELÉPÍTMÉNY
UNIVERZÁLIS LENYOMATI FEJ
AZ UNIVERZÁLIS FELÉPÍTMÉNY
VARIO-DOCK BEHAJTÓ