Vario-Dock A

Vario-Dock A

BONTURI PROTETICE UNIVERSALE

Până în ziua de azi nu era posibilă, întotdeauna ,producerea punţilor suplimentare înşurubabile pe sisteme de implanturi al căror con este abrupt ,din cauza divergenţei implanturilor, ceea ce impiedica inserarea acestora.(Dacă divergenţa a două implanturi ce au conul abrupt ,este mai mare decât unghiul conului, atunci inserarea  lucrărilor protetice este imposibilă).


În plus, în cele mai multe cazuri , e necesară schimbarea poziţiei vestibulare  sau interdentare, la intrarea şurubului.
Vario-Dock A este o soluţie patentată (bonturi protetice universale) care se aplică la implanturile conice şi permite o corecţie de ax de  25° , în cazul punţilor.


 Este alcatuit dintr-un corp şi o tijă filetantă, ce formează împreună o unitate complet etanşă, şi dintr-o  piuliţă fixată pe o tijă filetantă, care  fixează lucrarea protetică  pe  bonturi . Profilul corpului angrenat în con este echivalent cu bonturile protetice de fabrică, dar, cu toate acestea, nu cu şurub se fixează în implant, ci trăgând în sine,pe  cuplul corpului. Conexiunea este perfectă între corp şi implant  şi se realizează pe suprafaţa conică, iar corpul este impermeabil la  bacterii şi  permite etanşeitatea ermetică în  interiorul implantului, prevenind astfel comunicarea între interiorul cavităţii orale şi implant.Tija filetantă coronară poate fi aşezată în orice poziţie reglabilă ,la 25°de aria laterală a conului.

Preţuri:
-Vario-Dock A (Vario Dock cast): 151 €  + TVA

Mai multe

FORAJ ARCUIT
ŞABLOANE DE TURNARE PENTRU CORECTAREA UNGHIULUI
CHEITA VARIO-TUBE