Vario-Dock A

AZ UNIVERZÁLIS FELÉPÍTMÉNY

A meredek kúpos implantátum rendszerekre a mai napig nem minden esetben lehetett csavarozható hídpótlást készíteni, mivel az implantátumok közti divergálás nagyban korlátozta ezek behelyezhetőségét. (Ha két meredek kúppal ellátott implantátumban az egymáshoz viszonyított tengelyeltérés nagyobb, mint az implantátumban lévő kúp szöge akkor a fogmű nem behelyezhető).
Továbbá az esetek túlnyomó részében szükség van a csavarbemeneti nyílás vesztibuláris vagy esetleg interdentális helyzetének megváltoztatására. 


A Vario-Dock A egy szabadalmaztatott megoldás (univerzális felépítmény), amely meredekkúpos implantátumokban alkalmazható és 25°-os tengelykorrekciót tesz lehetővé hidak esetén.
Egy testből és egy menetes szárból áll, amelyek együtt egy teljesen zárt egységet képeznek valamint a menetes szárra rögzíthető anyából, amely a fogpótlást rögzíti a felépítményre. A test kúpban illeszkedő profilja ekvivalens a gyári felépítményével, azonban nem átmenő csavarral, hanem maga a test nyomatékra húzva rögzül az implantátumban. 
A test és az implantátum közti tökéletes kapcsolat a kúpos felszínen jön létre és mivel a test egy baktériumok által átjárhatatlan elem, így az implantátum belsejét hermetikusan lezárja, ezzel meggátolja az implantátum belseje és a szájüreg közti kommunikációt. 
A koronális irányultságú menetes szár 25°-os kúppaláston belüli tetszőleges helyzetbe állítható. 

Árak:
-Vario-Dock A(Vario-Dock cast szett): 151 €  + TVA

 

További termékek

AZ ÍVES FURAT
AZ UNIVERZÁLIS FELÉPÍTMÉNY ÉS AZ ÍVES FURAT
VARIO-DOCK BEHAJTÓ
AZ UNIVERZÁLIS FELÉPÍTMÉNY